MERSİN / MEZİTLİ - Kuzucubelen İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrencisi Ayşe Naz Bağcı İlçemizin düzenlediği İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında 3.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı Kuzucubelen Jandarma Karakol Komutanlarımız,mahalle muhtarlarımız,veliler ve öğrencilerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlanmıştır.

Ağu

OKULUMUZDA 8 YIL MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPAN MÜDÜRÜMÜZ MUHİTTİN URUÇ'A ÇOK TEŞEKKÜR EDER, YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

OKULUMUZA MÜDÜR OLARAK GÖREVLENDİRİLEN RAMAZAN DEVECİ MÜDÜRÜMÜZE HOŞ GELDİN DER, BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMNLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 103.YILI OKULUMUZDA ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne töreni etkinlikler ile kutlandı.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılı sene sonu karne töreni etkinlikler ile kutlandı. 4.sınıflara mezuniyet töreni yapıldı.