MERSİN / MEZİTLİ - Kuzucubelen İlkokulu

Kuzucubelen İlkokulu

kuzucubelen Mahallesi NO207 MEZİTLİ/MERSİN/TÜRKİYE
Vizyon
Kuzucubelen İlkokulu olarak hedefimiz, anaokulu yaşlarından başlayarak, İlkokulun son sınıfına kadar sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek
beyaz bayrak ve beslenme dostu okul belgemiz bulunmaktadır.
Derse Başlama Saati: 08:30 Ders Bitiş Saati: 14:30
Klima+Soba
Ulaşım
Okulumuza ulaşım, Belediye Otobüsü (139-149-154-167 numaralı hatlar), Fındıkpınarı dolmuşları ve Tepeköy dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kuzucubelen Mahallesi (Köyü)´nde bulunmaktadır.Bizim Okulumuza ve yanımızdaki Kuzucubelen Ortaokuluna beş köyün öğrencisi taşınmaktadır.Deniz seviyesinden yüksekliği 550-600 metre civarındadır.Akdeniz iklimi görülmekle birlikte kışları bazen kar yağışı görülebilmkektedir.Köy halkı çiftçilik ve orman kesim işi yaparak geçimini sağlamaktadır.
Okulumuz il merkezine 25 Km, İlçe merkezine ise 15 Km dir.
beyaz bayrak-beslenme dostu okul-eTwinning projeleri.